Nutro imagery

Zoek

Wat zoek je precies?

CATSAN™ Smart Pack kattenbakvulling

  • Superabsorberende kattenbakvulling en folie
  • Efficiënt en stofvrij
  • Gemakkelijk en hygiënisch te verwijderen

Productdetails

Een schone kattenbak is net zo belangrijk voor onze kieskeurige katten, met hun gevoelige neuzen, als voor kattenouders - vooral wanneer het tijd is om hem leeg te maken. CATSAN™ Smart Pack kattenbakvulling is de eerste kant-en-klare inlegoplossing voor kattenbakken, die een einde maakt aan geurtjes en geknoei.

Het unieke ontwerp bestaat uit een Superabsorber pad om vocht op te nemen, 4 l CATSAN™ Hygiene plus kattenbakvulling per rol, en een foliezak met een elastiekband die hem vasthoudt aan de bak. Het is handig en hygiënisch om te kopen, te gebruiken en weg te gooien – gedaan met zware zakken tillen, met stof bij het gieten van de kattenbakvulling, en met het schrobben van de bak!

Elke Smart Pack gaat ongeveer een week mee, en het vervangen door een verse vraagt slechts twee minuten tijd - en omdat er geen kattenbakvulling wordt uitgegoten of geleegd, is er ook geen stof.

Zo werkt het

Het oppervlak van de kattenbak wordt beschermd door de foliezak en een speciale superabsorberende luierachtige pad die minstens 1,5 liter vocht kan insluiten. Dankzij de elastische randen kun je de zak stevig over de zijwanden van de bak bevestigen.
Met de geurcontrolerende werking van CATSAN™ Hygiene plus kattenbakvulling, gemaakt van natuurlijk kwartszand en kalk, zullen katten en mensen de frisse, droge bak appreciëren, en het dagelijks verwijderen van uitwerpselen is eenvoudig. In feite zijn de twee inlegpakketten samen even effectief als 30 liter gewone niet-klontvormende kattenbakvulling.

Close button

Gerelateerde Producten

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eleifend a odio ut cursus. Sed bibendum libero in diam accumsan eleifend. Maecenas quis ligula et lectus hendrerit auctor eget eu enim. Integer at purus sit amet neque vehicula imperdiet. Morbi vel vehicula nibh, vitae ornare erat.

Lorem ipsum

buynow_pop_title

buynow_pop_text