Nutro imagery

Zoek

Wat zoek je precies?

Blije katten,
blije planeet

Als jij iets wil doen voor het milieu is kattenbakvulling van Catsan™ een uitstekende keuze. Want als er één ding is dat voor ons even belangrijk is als het tevreden stellen van katten en kattenouders, is het ervoor te zorgen dat onze planeet altijd een plek zal blijven waar ze gelukkig zijn.

Witte kat die achter een krabpaal staat

Kattenbakvulling ontworpen om lang mee te gaan

Omdat onze kattenbakvulling van hoge kwaliteit is, gaat ze lang mee. Zo gebruik je na verloop van tijd minder kattenbakvulling* en moet je er minder van weggooien terwijl je toch aan de strenge hygiënische eisen van je kat voldoet! En natuurlijk betekent het dat er minder kattenbakvulling wordt geproduceerd en getransporteerd.

* Vergeleken met het gemiddeld wekelijks gebruik van standaard sepioliet kattenbakvulling.

Vogelperspectief van het product verspreid over een blauw oppervlak

Biologisch afbreekbare kattenvulling

Catsan™ Natural kattenbakvulling is gemaakt van hernieuwbare grondstoffen - hout en tarwe. Dit zijn industriële bijproducten, wat betekent dat er niets specifiek voor wordt geteeld. En dat is nog niet alles! Deze kattenbakvulling is ook 100% biologisch afbreekbaar.

Vogelperspectief van het product in een blauwe kattenbak

98% van onze verpakking is recycleerbaar

Het overgrote deel van onze kattenbakvulling zit in papieren zakken die je gewoon bij je te recycleren papier & karton kunt gooien als ze leeg zijn. We zijn echter pas tevreden wanneer al onze verpakkingen recycleerbaar zijn! We doen ons best om dit te bereiken tegen 2025.

Product dat uit de verpakking gegoten wordt

Sprongen maken in duurzame productie

We werken er hard aan om onze productie 'groener' te maken. We hebben de hoeveelheid afval in de productiesite van Catsan™ Hygiëne geminimaliseerd tot 0,2% - hoe efficiënt is dat niet? We maken zoveel mogelijk gebruik van treintransport en we optimaliseren onze routes zodat onze producten, waar mogelijk, rechtstreeks naar de klanten kunnen gaan.

Aanbevolen artikelen

LOREM IPSUM

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque eleifend a odio ut cursus. Sed bibendum libero in diam accumsan eleifend. Maecenas quis ligula et lectus hendrerit auctor eget eu enim. Integer at purus sit amet neque vehicula imperdiet. Morbi vel vehicula nibh, vitae ornare erat.

Lorem ipsum

buynow_pop_title

buynow_pop_text